Ik wil elke bezoeker van onze website één hartelijk welkom heten. Ik hoop dat je veel plezier zult beleven aan het lezen van het verhaal van BiyankaCrafts en dat je zult ontdekken dat onze website waarde voor je heeft.

BiyankaCrafts streeft ernaar haar klanten uniek te maken handgemaakte luiertaarten, kraamcadeaus, traktaties, speenkoorden en geboorteposters, gebaseerd op uw wensen en eisen ook.

Elk product op onze webshop is door ons ontworpen en met de hand gemaakt.

In dit verhaal wil ik je door de tijd heen overbrengen en met je delen hoe biyankacrafts uiteindelijk is geboren.

Мijn verhaal - BiyankaCrafts

Kortom, het is allemaal begonnen in de zomer van 2014, toen ik op het punt stond te trouwen.

Toen ik opgroeide, was ik altijd geïnteresseerd en investeerde ik in het maken van veel en verschillende dingetjes en ik wist altijd dat ik er talent voor had. Daarom heb ik besloten om de organisatie en de inrichting van mijn bruiloft in handen te nemen. Ik moet toegeven dat het een behoorlijk uitdagend proces was, maar uiteindelijk was het zeker de moeite waard. Het was misschien niet de perfecte uitvoering, maar ik was erg blij met het resultaat van mezelf. Hieronder ziet u enkele foto’s. Elke foto die je ziet, alles daar is door mij ontworpen, vervaardigd en ingericht.

Мijn verhaal - BiyankaCrafts
Мijn verhaal - BiyankaCrafts
Мijn verhaal - BiyankaCrafts
Мijn verhaal - BiyankaCrafts
Мijn verhaal - BiyankaCrafts
Мijn verhaal - BiyankaCrafts
Мijn verhaal - BiyankaCrafts
Мijn verhaal - BiyankaCrafts
Мijn verhaal - BiyankaCrafts

Na onze bruiloft heb ik veel positieve feedback ontvangen van onze familie en vrienden. Dit gaf me de moed en het vertrouwen om een ​​passie te proberen die ik al zoveel jaren had, maar nog nooit eerder serieus heb geprobeerd. Ja, ik ben begonnen met het produceren van verschillende items met betrekking tot bruiloften, cadeaus voor pasgeboren baby’s, enzovoort. Bijvoorbeeld:

Mijn eerste luiertaarten

Мijn verhaal - BiyankaCrafts
Мijn verhaal - BiyankaCrafts
Мijn verhaal - BiyankaCrafts
Мijn verhaal - BiyankaCrafts

Baby geheugen dozen

Мijn verhaal - BiyankaCrafts
Мijn verhaal - BiyankaCrafts
Мijn verhaal - BiyankaCrafts
Мijn verhaal - BiyankaCrafts
Мijn verhaal - BiyankaCrafts
Мijn verhaal - BiyankaCrafts
Мijn verhaal - BiyankaCrafts
Мijn verhaal - BiyankaCrafts

Kort na het produceren van een aantal leuke items voor goede vrienden, begon het woord zich te verspreiden en werd de vraag ineens groter en groter. Voordat ik me realiseerde dat ik elke vrije minuut die ik buiten mijn reguliere baan had, besteedde ik aan het uitvoeren van bestellingen.

Kraamcadeau mand

Мijn verhaal - BiyankaCrafts
Мijn verhaal - BiyankaCrafts
Мijn verhaal - BiyankaCrafts

Doosje voor cadeautjes  voor babies

Мijn verhaal - BiyankaCrafts
Мijn verhaal - BiyankaCrafts

Hoe meer ik betrokken raakte bij mijn passie, hoe meer ik me begon te realiseren dat ik mijn passie wil volgen en deze zoveel mogelijk wil ontwikkelen. De tevredenheid was nog groter toen ik kon zien hoe blij mijn klanten zijn met de producten die ik maak.

Boeketten

Мijn verhaal - BiyankaCrafts
Мijn verhaal - BiyankaCrafts
Мijn verhaal - BiyankaCrafts
Мijn verhaal - BiyankaCrafts
Мijn verhaal - BiyankaCrafts
Мijn verhaal - BiyankaCrafts
Мijn verhaal - BiyankaCrafts
Мijn verhaal - BiyankaCrafts

Uitnodigingen

Мijn verhaal - BiyankaCrafts
Мijn verhaal - BiyankaCrafts
Мijn verhaal - BiyankaCrafts
Мijn verhaal - BiyankaCrafts

En andere

Мijn verhaal - BiyankaCrafts
Мijn verhaal - BiyankaCrafts
Мijn verhaal - BiyankaCrafts
Мijn verhaal - BiyankaCrafts
Мijn verhaal - BiyankaCrafts

Dus eigenlijk is dit hoe een klein avontuur veranderde in het werk dat ik nu elke dag, elk uur en elke minuut wil doen.

Ik kijk er echt naar uit om in de toekomst nog veel meer geschenken voor je speciale momenten te creëren. Er zijn zoveel ideeën die ik graag wil uiten en je zoveel mogelijk voldoening schenkt!

Blijf op de hoogte!

De waardering van biyankacrafts.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 34 reviews.
Scroll naar boven